Dry needling kurs med Knut Indahl

IMG_0329.JPG
FullSizeRender.jpg
Uppifrån; Gruppen som deltog på del 1 dry needling, jag som får käkbehandling, min kollega. 

Uppifrån; Gruppen som deltog på del 1 dry needling, jag som får käkbehandling, min kollega. 

För ett antal veckor sedan blev jag tillfrågad att assistera Knut vid hans Dry Needling kurser och i helgen var jag med på del 1 och hjälpte honom med alla 18 (!!!) studenter. Det var en hel klass från Naprapathögskolan som deltog, himla kul och vi hade en härlig stämning hela helgen. 

Det var härligt att vara med och se energin och glöden i studenternas ögon. Jag fick många frågor om hur mycket jag nålar och hur jag jobbar mm. När jag kom hem efter kursen i lördags var ja helt slut. Det blev en tidig sänggång för att orka i samma tempo dagen efter. 

Jag är otroligt glad över möjligheten att få vara med och påverka och lära ut, både på PT utbildningen som jag föreläser på och nu dry needling. Jag hoppas det blir mer! 

Är du också nyfiken på dry needling tycker jag du ska besöka www.smertebehandling.info. Där hittar du all information om kurserna och vart de håller hus. Kriteriet för att få gå är de djupgående anatomiska kunskaperna från kiropraktorhögskolan, naprapathögskolan, sjukgymnastutbildningen eller massageterapeut utbildningen från Axelssons. Är du osäker på om du uppfyller kriterierna tycker jag du ska maila till Knut och höra med honom. 

Är du nyfiken på dry needling behandling tycker jag du ska slänga iväg ett mail till mig. Det är en väldigt effektiv behandlingsmetod för spända och smärtsamma muskler. Jag kompletterar min kiropraktiska behandling med mycket nålar och det blir en grym effekt! 

Ciao!