Musselsoppa to die for

Världens godaste musselsoppa får svärmor stå för

Världens godaste musselsoppa får svärmor stå för

Det bästa med att bli bortbjuden på middag måste vara att bli bortskämd med riktigt god mat plus att man oftast slipper diska, haha. Inget undantag denna gång heller. Vi blev bjudna på musselsoppa som är en favorit hos mig. Jag fullkomligt älskar musslor. Och även om man inte tycker om musslor måste man kunna hålla med om att de är fantastiskt fina att titta på. Jag menar hur gott ser inte detta ut? Nej, jag äter musslor allt för sällan så det får jag nog ändra på. I Spanien brukar det kunna slinka ner några kilon till ett pris av några tior, helt galet. Vad tycker ni om musslor? :)

Recept på ovanstående blir en liten gissning från mig
Scharlottenlök fräses i kastrull tillsammans med lite smör. Vitt vin blandas med grädde och kokas upp, tillsätt ev lite fisk/skaldjursfond. När musslorna kokat en stund och öppnats serveras de och toppas med lite persilja. Gott med en stekt brödskiva till.