Första advent

IMG_0436.JPG
IMG_0437.JPG
IMG_0438.JPG
IMG_0439.JPG

I helgen var det första advent och jag var bjuden på flera glöggmingel och bruncher denna helg men fick faktiskt prioritera bort en del, tyvärr. Jag hade själv tänkt att ha lite glöggmys men fick inse att det inte kommer gå, för vi håller på att flytta, och allt gick väldigt fort. Så jag fick mig en välbehövlig paus och unnade mig lite brunch hos en kompis. De senaste veckorna har varit galna och i stort sett bestått av jobb, packning och visningar. Mina kompisar har knappt sett mig. Men snart är detta kapitel över men innan vi kan slå oss till ro i nya lyan så väntar en välbehövlig semester! Men mer om det senare.

Ovan kan ni ju se den fantastiska maten jag blev bjuden på (vill göra en smily med hjärtögon här). Det var otroligt gott och jag åt mig mer än proppmätt. Smoothies, juicer, avocado med skagen, mjukt bröd (som jag aldrig äter annars, mums!!), frukt, pepparkakor, saffranslängd, glögg och julgodis. Alltså MUMS! Magen var verkligen fylld efteråt, trots det orkade jag med en oxfilé middag hemma hos min syster, haha. 

I helgen rullar flyttlasset mot första destinationen, sedan går jag på en efterlängtad semester för att i januari avsluta denna flytt. Ska bli skönt att slippa packa varje dag och komma till ro och inte bo bland flyttkartonger och allmänt kaos. 

Hur var er första advent? Kunde ni fira något?