Cook along med Jennie Walldén - Smaka på Sthlm

Förra söndagen var jag inbjuden till Smaka på Sthlm och cook along med Jennie Walldén som blev årets mästerkock 2013. Vi lärde oss laga Koreansk mat och det var riktigt gott. Till förrätt blev det en liten lax och avokadotartar(se sista bilden, ser ut som små sushibitar). Till huvudrätt blev det grillad flankstek i salladsblad med kokt jasminris blandat med aioli, groddar, chilisås, gurka & morotssallad mm. Om det var gott? Supersmarrigt :) Så detta ska jag verkligen försöka mig på igen, får bli en tur förbi en asiatisk matbutik innan bara för att bunkra upp med lite specialkryddor. 

Om någon är nyfiken på att själv laga detta finns receptet på denna länk, det är lite för långt för att skriva ut här i bloggen. Vi var 6 personer som lagade och det tog ca 1h, kan vara värt att ha med i beräkningen om du ska laga detta själv. 

http://www.smakapastockholm.se/mat-dryck/cook-alonger/culinary-theatre-med-broil-king-kenwood/recept-cook-along-jennie-wallden/

Nu - dags för en liten promenad och sedan poweryoga, bästa sättet att avsluta en riktigt bra helg!