Marklyft

Marklyft är en av mina favoritövningar att göra på gymmet. Det är en grym helkroppsövning som lägger mycket fokus på både ben, rygg och skuldror. Jag tränar ständigt på min teknik i marklyft och ibland är den bättre ibland tyvärr sämre. Jag är duktig på att hålla ryggen neutral och koppla på bålen, men sämre på att koppla på skulderpartiet som ni kan se på bilden ovan. Men ingen är perfekt och jag ska bli bättre på det :)

Nu tänkte jag dra iväg på ett gympass och eventuellt inviga utegymmet för i år (mitt gym har nämligen en konstgräsmatta som man kan träna på utomhus och en container fylld med vikter och skrot att leka med, underbart de dagarna då det är lite varmare och man inte vill gå in).

Senare i eftermiddag är jag inbjuden till Kungsträdgården för att laga lite mat i Cook-along tältet / Smaka på Stockholm. Ska bli spännande. Får försöka fota lite så jag kan dela med mig av upplevelsen. 

Ciao!