Tillbaka från semestern

One night in Spain

One night in Spain

Swosh sa det och så var tre veckor semester över, men inte är jag deppig för det, verkar ha kommit hem till ganska bra väder i Sverige trots allt :) 

Så vad gjorde jag då? Jag befann mig i Marocko, närmare bestämt Essaouira och Marrakesh i en vecka. Vi surfade, körde paddle bord och kitesurfade och det var helt fantastiskt. En underbar liten stad med otroligt vänliga människor. Vi bodde i en fantastisk Riad med 4 våningar och egen dubbelvånig takterass med utsikt över hamnen och de andra granntaken. 
Marrakesh bjöd på mer puls och ännu mer hets inne i gamla stan. Där bodde vi i en fantastisk Riad som var ett hotell med en gudomligt vacker pool och superstor takterass med solsängar. Drömmen. Vi besökte en riktigt häftig restaurang som bjöd på världens show med magdansöser på kvällen. Jag var sugen på att testa en tajine innan vi skulle åka vidare och så fick det bli. En typisk marockansk rätt. Supergott :)

Färden gick vidare mot España där sol och bad väntade. Välbehövligt efter en ganska aktiv semester i Marocko ;) En dag gjorde vi utflykt till vattenfallen där vi var för några år sen och det var lika vackert nu som då. Att för en dag byta ut varmt saltvatten till kallt sötvatten var välbehövligt. Även i Spanien intogs otroligt god mat och dryck och om det är något jag saknar mest just nu är det musslor och Chopitos (minibläckfiskar som är friterade). 

Nu under hösten väntar nya utmaningar och jag är tillbaka på kliniken redan idag faktiskt, dock har jag bara några få inbokade, vilket är skönt för en första start såhär efter semestern. Vad som mer händer i höst kommer ni få se senare. Är också väldigt peppad på att få tillbringa resten av juli och faktiskt hela augusti hemma, i vanliga fall brukar jag vara bortrest då, men i år drog vi iväg lite tidigare, smart kanske med tanke på vädret. 

Hoppas ni får njuta lite av solen!
Ciao!