Plank with a twist - part 2

I mitten på juni postade jag ett exempel på hur man kan twista till en långtråkig planka och här ovan får ni tips på en annan variant, denna ger även ett bra flås ;) HÄR hittar ni plank with a twist part 1 om ni missat den. 

Utgångsposition är som vanligt plankan, denna är lättast att göra på händerna och inte på underarmarna så man får plats att dra fram benen. Tänk på att inte skjuta upp rumpan för högt i luften och att inte falla ner med övre bröstryggen, bibehåll kontakt med skuldror hela tiden och självklart koppla på magen ordentligt. 

Jag brukar försöka göra övningen i ett hyfsat snabbt tempo, och satsa på ca 50st i sträck som jag gör under en cirkel, dvs med flera andra magövningar. Jag gillar att göra ca 3-6 magövningar i en cirkel på 2-3 varv beroende på dagens energi :) Testa ni också, kör hårt!