Monkey-morning

Ledsen för att det inte är bästa kvalitén på videon. Den är filmad med mobilen.

Imorse var jag på gymmet och körde marklyft, knäböj och andra härliga övningar som bränner rejält i bakdelens muskler. Var tvungen att ta en liten paus och tänkte att jag ska köra en liten "monkey-walk" som jag kallar det, för det var riktigt länge sedan. Sagt och gjort. Målet är att kunna ta varannan pinne, just nu kör jag mer safe, haha. Avslutade med lite huvudstående men balansen var kass så här på morgonen och efter gårdagens cxworx (core-pass) så det blev bara en halv minut upp och ner, men bättre än inget. Igår kväll stod jag på huvudet i nästan 2 minuter, blev dock lite yr efteråt haha. 

Övar ni på något speciellt? Eller är det något ni skulle vilja kunna/bli bättre på? Ge mig gärna tips på om ni tycker att jag ska ta upp något speciellt om träningsövningar, smärtor eller annat, hit me! :)

Ciao!