Chamonix - en vecka i ett snöigt paradis

IMG_1248.JPG
IMG_1276.JPG
IMG_1161.JPG
IMG_1203.JPG

Wow! Vart ska jag ens börja? Två år sedan jag var i Chamonix sist och jag vill påstå att det var ännu bättre denna gång. Sist var solgudarna på vår sida men inte snögudarna. Denna gång var det tvärtom, haha. Förra gången fick vi ta liften ner sista biten i backen då det inte fanns någon snö där, men solen sken varje dag och inga moln syntes till. Dröm för solälskaren, mindre kul för snöälskaren att behöva se upp för stenar i backen. Denna gång fanns det så mycket snö och jag tror aldrig jag har sett så mycket snö innan. De första tre dagarna snöade det konstant. Vi såg ett par meter framför oss och det gällde att hålla ihop och åka efter pinnarna i pisten, men vad gör det när det är perfekt före? Första dagen med sol blev en dag som jag vill påstå var helt perfekt och magisk. Mycket snö i backarna och med molnfri himmel och strålande sol, inget att klaga på. 

Härliga restaurangbesök både i backarna och i stan varvat med mysiga hemmakvällar och bubbelbad, bara några av de saker vi fått njuta av. Och självklart har vi frossat i ost, varje dag närmare bestämt. Men ostälskare som både jag och mitt sällskap är var vi helnöjda. 
Längtar redan efter nästa skidresa, men först borde jag försöka få ihop en sommarsemester. Har ni redan era sommarplaner spikade? Vad ska ni hitta på?