Rörlighetsträning

IMG_6078.JPG
IMG_6079.JPG

Påskledigheten var ju härlig. Många (läs jag själv) har säkert ätit både nyttigt och onyttigt. Jag har mest varit onyttig, tyvärr, och tyckt synd om mig själv pga halsont hela helgen så det blev mycket vila och noll träning. Men jag är nu åter på banan och har haft två kanonpass på gymmet denna vecka. SÅ skönt. 

Tar ni er till gymmet denna tid på året? Oavsett om ni går på gym eller tränar hemma är denna övning bra att testa. Ni utmanar ffa fotleder och höftleder men även ryggen och balansen. Försök ha hela foten i golvet och passa på att trycka ut knäna för att också få en skön stretch. Luta dig gärna lite fram och bak samt åt sidorna, men behåll fötterna i. Om du inte klarar av att göra detta kan det vara bra att börja öva. Lite varje dag. 

Lycka till!