Ont eller stel i fossingarna?

Det är nog inte många av oss som med handen på hjärtat kan säga att vi ger våra fötter mycket kärlek? Jag är lyckligt lottad med babylena fossingar och noll förhårdnader men jag vet att de flesta får dra fram den där osthyveln för vanlig fotfil är ett heltidsjobb... Och om man bortser från detta och frågar hur många som ger sina fötter kärlek i form av behandlingar så är det nog ännu färre. Men visste du att problem från fötterna kan vandra uppåt och skapa andra besvär? Dags att ge fossingarna lite extra kärlek kanske, speciellt just denna period när vi gärna traskar runt i flip flops och sandaler. 

Det är inte alla som vet att man kan söka hjälp hos en kiropraktor för fotbesvär men nu vet ni det. Jag behandlar många med hälsporre, smärtor i hälsena eller kollapsade fotvalv. Och genom att få en bättre rörelse och avslappnade muskler minskar smärtan och stelheten. 

Här kommer några bollar som jag är upp över öronen förtjust i :) dessa kan man med fördel använda för att självbehandla fötterna lite. 

IMG_0582.jpg
IMG_0584.jpg

 

Videon nedan visar hur du ska göra med bollarna

 

Lycka till!