Samarbeten

Samarbeten är både kul och viktigt. Här nedan följer nuvarande samarbeten.

 

 
 
KFS_Logga.png

Kiropraktiska föreningen i sverige

KFS är den största och äldsta organisationen för kiropraktorer i Sverige och genom dem har jag en patientförsäkring. På deras hemsida kan du hitta alla legitimerade kiropraktorer som är medlemmar hos dem. På så sätt kan du som patient känna dig trygg att du går till någon som innehar legitimation. 

 
PT365färg.jpeg

Pt 365

Ett gäng grymma PTs som brinner för att hjälpa andra människor med träningen. Har du problem att hitta motivationen, behöver nya övningar, någon som står och skriker på dig eller någon som petar på din teknik. Då är detta rätta stället för dig att hitta din blivande PT. Oavsett om du vill träna med PT flera gånger i veckan eller bara ta engångshjälp så finns gänget på PT365 där för att hjälpa just dig. 

 
           

 

 

 

 

 
 
ergo_logo_ny.png

Crossfit södermalm

För dig som är nyfiken på Crossfit är detta ställe the place to be. Känt för sin familjära stämning där alla medlemmar hälsar på varandra och där alla hjälps åt med träningen. Flera coachledda pass varje dag både i teknik, mobility och yoga. Vid intresse ordnar vi självklart kostnadsfri provträning för både dig och en kompis. Räkna med bra träningsvärk! 
 

Nyhet 2017 - CFS erbjuder alla nyfikna att prova på deras intropass kostnadsfritt på fredagar kl 17.00. För bokning eller frågor medlem@crossfitsodermalm.se / 072 323 61 69

 

Larssons kiropraktik och hälsocenter

Larssons kiropraktik och hälsocenter i Köping representeras av både Kiropraktor, Hud- och spa terapeut samt massageterapeut. Befinner du dig på resande fot eller har en anhörig i staden som behöver hjälp är det här du finner hjälpen. 

 

Friskt Jobbat

Vi samarbetar med Friskt Jobbat som bedriver ergonomiutbildningar i hela Sverige med Solna och Stockholm som sin bas. Ergonomiutbildningar är ett bra sätt att få minskad sjukfrånvaro och effektivare medarbetare. Friskt jobbat erbjuder förutom ergonomiutbildningar även systematiskt arbetsmiljöarbete, organisatorisk och social arbetsmiljö, HRL samt barn HLR. 

 

Här kommer du vidare till samarbeten med försäkringsbolag