Vad tycker andra?

Några av mina patienter har valt att dela med sig om hur dem fått hjälp och blivit bättre

 
 
unnamed.jpg

Anna Gustafsson

Jag sökte Carolines hjälp då jag börjat med en ny träningsform där jag använde överkroppen mycket mer än vad jag gjort tidigare så som chins och axelpress. Jag började få ont i axeln när jag tränade och till en början ignorerade jag värken men det ledde till smärtor i axeln, biceps, armbåge och handleden dygnet runt i några veckor. Efter första behandlingen blev armen bättre, värken var inte borta helt men jag upplevde en stor förbättring och efter varje behandling blev besväret successivt bättre. 

Caroline lyssnade lyhört och noga på mig som patient och tog min oro på allvar. Jag har lärt mig att man kan behandla smärta på flera olika sätt och att det är många kroppsdelar som påverkar varandra, problem i nacken kan ge smärta i axeln. 

Jag rekommenderar verkligen andra att gå till Caroline då hon, förutom är duktig på att behandla, också är otroligt snäll och trevlig. Hon är väldigt bra på att få sina patienter att känna sig välkomna. 

 
 
14971850_10154542841431885_1933427363_n.png

Hanna Lundin

Jag sökte Carolines hjälp för begränsad rörlighet i min axel. Flera års axelsmärtor resulterade i en operation våren 2016 och det tog väldigt lång tid att få upp rörligheten igen och det kändes som att någonting inte stämde i rörelseapparaten runt axeln. Det tog emot, "klickade" och "klonkade", axelkulan gled runt och orsakade smärta. Jag kunde inte sova på rygg och inte heller luta mig mot axeln. Armen kunde jag knappt lyfta upp till brösthöjd.

På en skala 1-10 så var axeln en 1:a när jag var hos Caroline första gången. Idag är det en 9:a och på god väg till att bli en 10:a. Jag kan sova hela nätter utan att vakna av smärta. Jag kan sova PÅ axeln och jag kan lyfta armen ovanför huvudet utan smärta.

Caroline är en av de få terapeuter som verkligen lyssnat på mig när jag berättat om vad som orsakar smärtorna. Hur de suturerat axeln och hur rehabiliteringen bokstavligt talat stod still. 
Jag kan varmt rekommendera andra att gå till Caroline. Jag har inte stött på en så engagerad kiropraktor under åren med axelproblemen. Positiv, ödmjuk och entusiastisk kiropraktor som brinner för yrket som tar sig tid att lyssna och sätta sig in i din situation. 

Det är väldigt spännande att gå till Caroline då jag lär mig något nytt efter varje behandling. Hur viktigt det är att regelbundet sköta om kroppen, varför låsningar uppstår och hur muskler kan ställa till det. Säg något vi inte har diskuterat. 

Jag är glad att jag aldrig gav upp utan hittade Caroline. Kiropraktorer som henne växer inte på träd och jag kommer definitivt aldrig släppa henne. Vid vårt första möte var hon mer eller mindre min sista utväg för att få tillbaka full rörelse. Framtida tävlingar känns bra mycket närmare nu när jag får upp armen över huvudet. Nu är vi på rätt väg! 

 

 
profil-karl.jpg

Karl Gullö

Som chef över en PT-firma och ett gym har jag träffat många människor inom träning och rehab. Caroline Matses är utan tvekan en av de bästa och smartaste kiropraktorerna jag någonsin har träffat.